Biscuiti fragezi

de ella 87 in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 411 vizualizari

 

http://prafdesare.blogspot.ro/

 

INGREDIENTE

  • 150 g Unt,
  • 225 g faina,
  • 1oua,
  • jum plic praf copt,
  • extract vanilie,
  • 75 g zahar pudra sau sirop artar,
  • bombonele, fructe confiate,
  • coaja lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi:

Untul lasat la temp.camerei se amesteca cu zaharul sau siropul de artar, se adauga oul si extractul de vanilie si se amesteca pana se omogenizeaza.

Se cerne faina care se amesteca cu praful de copt si o turnam peste compozitie. Tocam marunt visine din compot, merisoare si radem putina coaja de lamaie ( puteti inlocui fructele cu ce va place).

Se formeaza bilute si se aseaza in tava cu hartie de copt, se preseaza cu o lingurita.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 * pentru cc 15min ( raman moi la suprafata dar cand se racesc isi schimba textura)

Daca aluatul este moale cum am patit si eu puneti-l pt 1h la frigider, untul se va intari si aluatul va deveni usor de modelat.

 

COMENTARII (6)

laura_n 1

13.03.2016, 14:58

si mie imi plac, sunt foarte fragezi. Eu pun mai multa faina, ca se latesc mult la copt, nu isi pastreaza forma!

ella 87 1

16.03.2016, 11:49

am sa pun mai putin unt, au iesit cam unsurosi

Andreea Caroline 1

16.03.2016, 12:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D