Bomboane Rafaello

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 10940 vizualizari

 

Sunt bune , simple si aratoase .

 

INGREDIENTE

  • 300 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt moale
  • 250 g nuca de cocos + 50 g pentru tavalit bomboanele
  • Pentru umplut migdale , nuci, stafide , alune sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

 

Toate ingredientele le framantam bine intr-un bol, cu mana de preferinta dar se poate si cu o lingura de lemn  .

 Cand obtinem un aluat omogen si dens , punem  la frigider cam 2 ore .

 Din aluatul acesta formam bomboanele , luam aluat cu o lingurita –in acest fel vom avea cam aceiasi marime la bomboane .

 In mijlocul fiecarei bomboane punem  cate o migdala, alune etc. si le mai formam putin cu mainile.

 Fiecare bomboana o rostogolim in nuca de cocos.

 Se pastreaza intr-o cutie, caserola la frigider.

 

 

 

TIPS-URI

1

puteti pune in ele ce doriti sau se pot lasa si asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Rafaello de casa