Budinca de paste cu branza dulce

de Gherca Daniela in Paste, 10 Dec 2015 | 715 vizualizari

 

Am avut cateva cannelloni ramase de la alta reteta si am zis sa fac ceva repede si bun, cu branza dulce ca este preferata mea si a iesit ceva delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 cannelloni
  • 50-100g spagheti
  • 400g branza dulce
  • 3 oua
  • 100g smantana
  • 100g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 50ml lapte
  • sare
  • 50g unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza dulce:

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp branza o amestecam cu putina sare, ouale, zaharul , vanilia si umplem cannelloni pe care le punem intr-un vas uns cu unt. Din restul umpluturii punem smantana si laptele si le amestecam cu spaghetele scurse de apa. Turnam compozitia de spagheti peste cannelloni si dam tava la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Este un deliciu!

 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie sa fierbem si pastele cannelloni!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416287
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416288
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416289
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416290
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416291
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416292
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416293
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce 416294

COMENTARII (12)

Zamfira 1

10.12.2015, 16:09

diaconta 1

10.12.2015, 16:27

Foarte buna budinca asta

Gherca Daniela 1

10.12.2015, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55