Canellonni cu spanac si branza

de Bucataras Medi in Cannelloni, 18 Noi 2011 | 5782 vizualizari

 

Ca imi place spanacul stiti deja..........))))

 

INGREDIENTE

  • 13 bucati canelloni
  • 250 g spanac(eu am folosit congelat dar este de preferat sa se foloseasca proaspat)
  • 250 g branza de vaci grasa
  • 150 g cascaval
  • 5-6 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata mai mare
  • 2 fire de usturoi verde sau 2 catei
  • 1ou
  • unt cat o nuca
  • o cana si jumatate sos de rosii
  • marar verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canellonni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.Se adauga spanacul,putina apa sau supa de legume,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa circa 10 min. sa fiarba la foc potrivit ,sub capac,avand insa grija ca din cand in cand sa mai amestecam.Tragem apoi de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza de vaci cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval apoi cu spanacul.Amestecam bine si potrivim de sare si piper.Cu aceasta compozitie umplem fiecare canellonni in parte si apoi le asezam intr-o tava unsa cu unt  in care am turnat pe fundul acesteia jumatate din cantitatea de sos de rosii.Deasupra turnam restul de sos de rosii.Dam la cuptor si cu 7-8 min inainte de fi gata presaram restul de cascaval ras.

Scoatem din cuptor ,asezonam cu marar verde .Lasam sa se racoreasca putin si...va astept la masa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canellonni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bunica 1

19.11.2011, 13:07

Wow, ce colorata.....de gustoasa nu mai vorbesc

mihaelar63 1

01.12.2011, 20:53

Imi plac toate ingredientele , nu are cum sa nu-mi placa preparatu final

Panacris 1

16.09.2015, 17:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Canelloni improvizati cu spanac si telemea