Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete abraziv(daca nu avem burete atunci ii razuim de coaja). Intr-un vas mai mare punem uleiul, 6 cateii de usturoi pisati, sarea si putin piper, apoi punem cartofii taiati (dupa placul nostru) si amestecam cu mainile.
Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt si o lingurita de ulei, apoi asezam cartofii in tava. Catelul de usturoi ramas il tocam marunt si il presaram peste cartofi. Acoperim apoi tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute.
Se pot servi simpli, cu branza telemea sau cum doreste fiecare!
Pofta buna!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult