Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 9 Aug 2013 | 4518 vizualizari

 

Ce buna a fost , sa-ti bati copilu' si barbatu' si sa mananci singura :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 os afumat de casa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg cartofi
  • 2 gulii
  • 200 gr smantana
  • zeama de lamie
  • patrunjel verde
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura:

Puneti osul afumat la fiert si dupa primul clocot aruncati o apa .

Puneti 3 l apa si continuati firberea .

Curatai si spalati legumele .

Puneti la fiert ceapa si ardeiul cubulete , morcovul rondele si gulia cuburi .

Dupa 10 minute puneti si cartofii taiati tot cuburi [ acestia se ferb mai repede ]

Cand toate legumele sunt fierte [ aprox 20-30 min .]dregeti ciorba cu smantana.

Sare posibil sa fie suficienta cea din afumatura .

Alegeti carnea de pe os si o serviti taiata cuburi in farfurie .

Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si asezonata cu patrunjel si ardei iute .

 

TIPS-URI

1

Intodeauna opariti afumatura prin clocotire . Aruncati primna apa .

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-0
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-1
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-2
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-3
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-4
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-5
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura-6

COMENTARII (25)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 10:35

foarte buna

Pushaa

Pushaa 1

04.03.2014, 11:08

tare buna!!!

babi5

babi5 1

07.10.2014, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!