Ciorba de peste

de epurasha2bb in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2010 | 4403 vizualizari

 

pentru sotul meu

 

INGREDIENTE

  • capul si coada de la un peste mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 2 linguri de orez
  • putin otet sau zeama de lamaie
  • leustean si patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se curata legumele si se toaca marunt, se calesc in putin ulei si se da un praf de sare.Se toaca si o rosie acolo.Se pune apa peste aceasta caleala si se lasa la fiert impreuna cu 2 linguri de orez.Se adauga spre sfarsit o lingura de otet si apoi capul si coada de la peste.Se mai lasa 20 de minute la fiert impreuna.Ultima data adaugam verdeata tocata  si apoi oprim focul.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de peste 40910
retete culinare - Ciorba de peste 40911
retete culinare - Ciorba de peste 40912

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

10.07.2010, 22:24

ela mersi de apreciere

mena29 1

10.07.2010, 22:38

Epu,pentru sotul tau si pentru noi,ador pestele deci si ciorbita ta de pestenota zece cu felicitari

epurasha2bb 1

11.07.2010, 00:01

multumesc mena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55