Ciorba de pui cu dovlecei

de marcela1979 in Ciorbe, 21 Apr 2016 | 1171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg spate de pui
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei rosii kapia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 legatura de marar verde
  • 1/2 leg patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 500 gr quark
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu dovlecei:

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele si se spala.Cand nu se mai formeaza spuma se adauga ceapa tocata marunt,morcovii si radacina de patrunjel tocate cubulete si ardeiul tocat cubulete.Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte carnea si legumele se adauga dovlecelul taiat cuburi.Se lasa sa fiarba.Potrivim de sare si piper.Separam albusul de galbenus si albusul il punem in oala cu ciorba.Galbenusul se amesteca cu quarkul,se pune din supa calda sa fie adus la aceeasi temperatura si se toarna in oala cu ciorba  in fir subtire .Se mai lasa sa dea un clocot si se pune mararul si frunzele de patrunjel tocate .

    Se serveste cu ardei iute .

 

TIPS-URI

1

In loc de quark se poate folosi smantana sau iaurt.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439453
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439454
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439455
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439456
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439457
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439458
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439459
retete culinare - Ciorba de pui cu dovlecei 439460

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

24.04.2016, 01:09

Buna ciorbica Am sa o incerc si eu . Ce fel de quark folosesti ?

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:58

perfecta

marcela1979 1

24.04.2016, 14:37

Mihaela am folosit quark de la exquisa de 500 gr 0,1%,este foarte bun in loc de smanatna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18