Ciorba de pui cu smantana

de cristeena20 in Ciorbe, 26 Feb 2013 | 2013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ceapa
  • praz
  • mazare verde (o mana)
  • 1/2 conopida medie
  • varza (1/4)
  • 3 cartofi
  • 1/2 ardei gras
  • orez(3 linguri)
  • 1 smantana
  • otet, sare, piper,patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Portionam puiul in bucati si le punem la fiert in apa rece cu sare.

Intre timp pregatim legumele: morcovi, patrunjelul  si ardeii ii taiem cubulete; taiem fin prazul (sau ceapa)

Desfacem conopida buchetele mici; taiem varza marunt.

Cand carnea este  pe jumate fiarta adaugam morcovii, patrunjelul, prazul sau ceapa, ardeii, mazarea  si varza..

Dupa cca 15 minute adaugam si conopida, cartofii cubulete .

Cand legumele sunt fierte adaugam orezul. Mai lasam cca 15 minute, apoi adaugam smantana care a fost initial lungita cu supa fierbinte (s anu se branzeasca). Adaugam otet (eu mai pun otet de pe ardei iuti si muraturi).si potrivim gustul de sare, piper. La final adaugam patrunjel verde tocat fin.

 

 

 

TIPS-URI

1

Parerea mea e ca in ciorba, ca sa iasa buna, e nevoie sa adaugam cat mai multe tipuri de legume, sa fie cat mai variata.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pui cu smantana-0
Ciorba de pui cu smantana-1
Ciorba de pui cu smantana-2
Ciorba de pui cu smantana-3
Ciorba de pui cu smantana-4
Ciorba de pui cu smantana-5
Ciorba de pui cu smantana-6

COMENTARII (15)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

26.02.2013, 17:39

Bunica

Bunica 1

26.02.2013, 17:40

Yami,yami!

Rocsi

Rocsi 1

26.02.2013, 21:02

Foarte buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!