Ciorba din rasol de porc

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 26 Ian 2010 | 10333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc (1,5 -2 kg)
  • 1 l bors (sau zeama de varza)
  • 2 morcovi, taiati marunt
  • 2-3 cepe taiate marunt
  • 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
  • 1 telina mica, taiata marunt
  • 5 rosii 
  • patrunjel, leustean
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din rasol de porc:

Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala mare care sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului. Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe la foc mic.


Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.


Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.


Serveste cu smantana.

 

COMENTARII (9)

Brindusa 1

27.01.2010, 20:45

@Oana : o, da cu zeama de varza e muult mai buna.

Bunica 1

28.01.2010, 11:52

Laud si eu o fata frumoasa , si poftim ce face. O gaseste modestia acum

Brindusa 1

28.01.2010, 17:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cascaval de casa

de stefy_a 2

Cascaval de casa

ieri la 13:01

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19