Ciorba usoara de legume

de Valclaudia in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri de ulei
  • 3 ardei grasi dieferit colorati
  • 3 morcovi mari
  • 1 mana boabe de fasole proaspata
  • cateva pastai de fasole verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 kg rosii
  • cateva frunze de telina
  • 1/2 buc. ardei iute
  • 1 legaturaa frunze de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara de legume:

Curatam si spalam legumele.

Rosiile se maruntesc impreuna cu frunzele de telina si ardeiul iute prin robot.

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc in ulei impreuna cu boabele de fasole si pastaile taiate bucati. Adaugam si rondelele de morcov si foaia de dafin.

Dupa ce am calit zarzavatul timp de 10 min. adaugam 3l apa. Condimentam si lasam sa fiarba 15/20 min apoi adaugam sucul obtinut din rosii, telina si ardei iute.

Lasam oala acoperita la foc mic pana fierb legumele, adaugam patrunjelul verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei, cu leustean