Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici

de Bucataras in Prajituri, 31 Mai 2013 | 1939 vizualizari

 

Mie imi place cum se potrivesc crema de branza cu fructele. Azi am incercat o combinatie de branza crema Delaco cu piersici.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml apa minerala
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • o cutie de "Ceva fin cremos" Delaco
  • 1 piersica
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici:

Ouale se pun intr-un bol impreuna cu sarea, se mixeaza si se adauga faina. Se amesteca bine.

Se toarna pe rand laptele, apa minerala si uleiul, cate putin, pana se omogenizeaza compozitia de clatite.

Se pune o tigaie la incins la foc potrivit si se unge cu o picatura de ulei.

Se toarna din compozitia de clatite in tigaie cu un polonic, se lasa putin si se intoarce pe partea cealalta.

Cand clatitele sunt gata, pregatim umplutura: 

Piersica se taie cubulete si se amesteca cu crema de branza. Eu am adaugat si putin zahar pudra pentru un gust mai dulce .

Am pus crema pe jumatate de clatita si am acoperit cu cealalta jumatate. Am presarat deasupra zahar praf.

Pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-0
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-1
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-2
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-3
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-4
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-5
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-6
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-7
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-8
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-9
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici-10

COMENTARII (28)

Rocsi 1

31.05.2013, 21:08

Ce bune mai sunt clatitele astea. Vin si eu sa savurez cateva

Corinuta 1

03.06.2013, 17:12

ce bune! eu mai nou fac numai cu nutella!

botcrina 1

04.06.2013, 16:01

Arata delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04