Clatite cu ricotta si Nesquik

de Andreea Caroline in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 2103 vizualizari

 

Reteta o am de pe net...sunt foarte bune.Copiilor le-a placut foarte mult...

 

INGREDIENTE

  • 180 gr faina
  • 80 gr nesquik
  • 8 gr drojdie uscata
  • 20 gr unt (sau margarina)
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • 150 gr ricotta
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ricotta si Nesquik:

Incalzim cuptorul la 50 grade.

Se amesteca faina impreuna cu drojdia uscata.

Untul il topim la bainmarine sau in cuptorul cu microunde.Cind s-a topit il punem intr-un bol si il amestecam cu ouale,laptele,faina si ricotta.

Adaugam apoi putina sare si cei 80 gr Nesquik.Amestecam totul bine.

Cu ajutorul unui polonic,turnam din compozitie intr-o tigaie antiaderenta.Cind incepe sa faca mici bilute :) la suprafata intoarcem clatita pe partea cealalta.

Pentru a mentine clatitele calde timp in care le pregatim pe toate,le tinem in cuptorul incalzit.

Se servesc cu dulceata,frisca,ciocolata...depinde de gustul fiecaruia.eu le-am servit cu dulceata de trandafiri.

 

 

TIPS-URI

1

Cind sunt intoarse pe partea cealalta,clatitele trebuiesc lasate pe foc foarte putin.Altfel se ard.

2

Linga aceste clatite se poate servi si o salata de fructe.

RETETA IN IMAGINI

Clatite cu ricotta si Nesquik-0
Clatite cu ricotta si Nesquik-1
Clatite cu ricotta si Nesquik-2
Clatite cu ricotta si Nesquik-3
Clatite cu ricotta si Nesquik-4
Clatite cu ricotta si Nesquik-5

COMENTARII (21)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

24.05.2013, 12:22

Multumesc pentru aprecieri

Valclaudia

Valclaudia 1

10.07.2014, 20:44

ce faine-s! Trebuie sa le incerc si eu,neaparat!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

04.08.2014, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!