Clatite din aluat de negreasa

de Lau in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 2673 vizualizari

 

M-am inspirat de la Pusha

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/3 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite din aluat de negreasa:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt,sarea,zaharul,cacao.

In alt bol amestecam laptele cu uleiul,esenta si adaugam treptat peste ingredientele uscate,amestecam bine si dam la rece 30 min,

Incalzim tigaia care am unso cu putin ulei si adaugam cate un polonic de umplutura in mijloc.

Cand face bule deasupra le intoarcem si le mai prajim putin,

Scoatem pe un platou si repetam pana terminam,

Noi am servit cu crema de vanilie,am decorat cu ciocolata si visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite din aluat de negreasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresă cu caramel şi piure de castane