Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Punem int-un bol faina cu putina sare, oul si apa putin cate putin pana facem un aluat cat sa nu se mai lipeasca de maini.
Pentru umplutura amestecam branza cu putina sare, zaharul, vanilia si ouale pana obtinem o compozitie ca de pasta.
Intindem aluatul pe masa de lucru pana obtinem o foaie nu prea subtire, pe care o taiem in patrate, iar in aceste patratele punem cate o lingura de umplutura si unim. La capete presam putin cu furculita pentru a nu se desface.
Intr-o oala mai mare punem apa la fiert cu sare, iar cand a inceput sa fiarba punem chirostele sau coltunasele in apa clocotita si lasam sa fiarba cca. 15 min. Intre timp mai miscam oala pentru a nu se prinde de fund. Ele sunt gata cand se ridica deasupra oalei.
Le scoatem intr-un vas si le presaram cu zahar vanilat sau zahar simplu.
1
Daca incep sa se desfaca inainte de a le pune in apa, presarati putina faina
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult