Compot visine

de cec in Sirop / Compot, 21 Iul 2011 | 2105 vizualizari

 

Fiindca am mai cules 11 kg si de data asta am facut compot. Compotul eu il fac intr-o forma ff usoara si avand un rezultat ff bun

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot visine:

Spal bine borcanele, spal si visinele (sau orice alt fruct , caci indiferent de fruct folosesc acelasi procedeu), umplu borcanele pe jumatate sau chiar trei sferturi cu visine, pun in fiecare borcan cate 2 linguri si jumatate de zahar, umplu cu apa inchid ermetic si le fierb bain marine ~15 minute (teoretic, caci practic nu le-am dat decat in cateva clocote si le-am stins si nu am avut probleme de nici un fel si fructele au fost mereu fierte), scot si pun in paturi pana la racire.

 

RETETA IN IMAGINI

Compot visine-0
Compot visine-1

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

22.07.2011, 08:20

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:59

cec 1

04.08.2011, 17:55

multumesc
harnicuta sau nu e ceva ce trebuie sa fac daca vreau sa scutesc niste bani si sa fie ceva cat mai sanatos, si sincer e ceva ce chiar imi place sa fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20