Crostata cu nutella

de - Andreea - in Prajituri, 7 Ian 2012 | 9716 vizualizari

 

simplu de facut si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 125 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcan nutella
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostata cu nutella:

Oul si galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam margarina,care trebuie sa fie la temperatura camerei si praful de copt.

Se amesteca bine dupa care adaugam faina si se amesteca pina devine un aluat potrivit de tare,ca cel pentru paine.

Se ia o tava rotunda si se unge cu margarina.

Pe planul de lucru luam 3/4 din aluat si il intindem cu ajutorul unui sucitor.

Cu aceasta foaie de aluat imbracam tava.

Nu uitam sa ii facem bordura.

Apoi intindem nutella peste aceasta foaie iar din restul de aluat se intinde o alta foaie din care taiem fisii subtiri cu care ornam crostata pe deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit,la 200 grade ptr 20 minute.

Se scoate,se lasa sa se raceasca si se pudreaza.

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate pune gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostata cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

07.01.2012, 20:02

MIUTA 1

08.01.2012, 18:20

Imi placeeeee

mena29 1

09.01.2012, 14:04

Buna,buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crostata cu piersici si caise