Curcan cu morcovi si maghiran

de mihaelar63 in Curcan, 13 Mar 2010 | 1834 vizualizari

 

Acest preparat ere prezentat la un post tv culinar ca potrivit in dieta celor cu sensibilitati hepato-biliare. Eu l-am ,, gresit '' cu putin usturoi si slaninuta . Dar cred ca si demoazelele care prezentau reteta ar fi salivat numai daca miroseau ce iesea din cuptorul meu !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa curcan
  • 4 morcovi mari
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita ghimbir razuit
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 gr slanina afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu morcovi si maghiran:


  1. carnea , morcovi si usturoiul , curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare la oala sub presiune [ apelez la acest mod de preparare cand sunt contra-timp].se lasa la fiert 30 minute

  2. se scoate carnea si se pune intr-un vas roman de lut condimentata cu ghimbir , busuioc , boia , acoperita cu feliute de slanina fumata si stropita cu otet balsamic + morcovi .

  3. se da la cuptor 20 minute sa se rumeneasca .

 

TIPS-URI

1

otetul balsamic ajuta carnea sa se rumeneasca frumos.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Curcan cu morcovi si maghiran 21976
retete culinare - Curcan cu morcovi si maghiran 21977
retete culinare - Curcan cu morcovi si maghiran 21978

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

14.03.2010, 23:43

multumesc , fretelor
rivka , frumoasa palarie , frumoase flori , frumoasa doamna

nadina73 1

15.03.2010, 10:04

ce imi place carnea de curcan hmmmarat foarte bine

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27