Degețele de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 2 Mai 2012 | 2843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat și fără piele,
  • 3 linguri făină,
  • 3 albușuri de ou,
  • o lingură cu vârf susan,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degețele de pui:

Pieptul de pui spălat și zvântat se taie în fâșii lungi și cât mai subțiri. Se condimentează carnea cu sare și piper. Fâșiile de pui se dau prin făină (se pot pune într-o pungă împreună cu făina, agitându-se ușor). Se înlătură excesul de făină de pe fiecare bucățică de carne. Batem bine albușurile cu un praf de sare și piper. Când sunt bine bătute, albușurile se amestecă cu susanul.

Se trece fiecare fâșie de carne prin albușul bătut și se pune în uleiul încins. Se prăjesc 1-2 minute (sau până se rumenesc). Servim fierbinți cu garnitura preferată.

Poftă bună!

 

COMENTARII (16)

jolygina 1

02.05.2012, 23:41

place

Alinutza80 1

03.05.2012, 21:07

bun

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:42

Plac degetelele !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55