Desert biscuiti cu crema de ciocolata

de cristina1985 in Prajituri, 26 Feb 2019 | 2333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 165 g faina
  • 95 g unt
  • 85 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 9 g cacao
  • zahar vanilinat
  • sare
  • Umplutura:
  • crema de ciocolata cu alune (cea mai cunoscuta-borcan mic)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu crema de ciocolata:

Se amesteca in primul bol: untul, zaharul, sarea, galbenusurile. In cel de-al doilea vas se pun: faina cernuta, praf de copt, zahar vanilinat si cacao.

Se toarna compozitia de oua cu unt, peste cea de faina si se framanta cateva secunde. Aluatul se tine la frigider 30 minute.

Se intinde aluatul, in strat mai gros si se decupeaza forme rotunde (eu am avut stampile). Se coc in cuptorul preincalzit, 12-13 minute la foc mic. Apoi, dupa ce s-au racit, se pune crema de ciocolata intre doua forme si se continua pana le terminati pe toate. Mi-au iesit 19 biscuiti cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de sarbatoare cu gem asortat