Desert gogosi cu branza de vaci si smantana

de mena29 in Dulciuri, 23 Ian 2014 | 41200 vizualizari

 

Se intampla sa mi se faca dor de gogosi dar sa nu am timp foarte mult la dispozitie si atunci nu fac din aluat dospit, ci le pregatesc pe acestea. Simplu si mult mai rapid.

 

INGREDIENTE

  • 350 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura extracte de vanilie
  • 500 g faina
  • un strop sare
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu branza de vaci si smantana:

Intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, ouale, coaja de lamaie si extractul de vanilie. In acest amestec incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Luam cu lingurita din compozitia rezultata si punem in tigaia cu ulei incins. Prajim cate un minut pe fiecare parte. Scoatem gogoselele pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei. Cand sunt reci le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Langosi