Eclere

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 28 Feb 2010 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 1 cana ulei
  • 8 oua
  • putina sare
  • 2 si 1/2 cani faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Le pui toate la fiert intr-o tigaie sau ceaun si cand incepe sa fiarba torni dintr-o data FAINA 2 CANI JUMATE amestecand bine pana se omogenizeaza bine apoi dai la rece

Lasi sa se raceasca bine cel putin 2 ore
Compozitia o iei si incepi sa pui pe rand cate 1 ou si tot amesteci pana ajungi la 7 SAU 8 OUA(in fuctie de cat de mari sunt ouale).Amesteci cu o lingura de lemn.Nu trebuie sa fie tare moale compozitia.
Apoi incinzi cuptorul la 225grade
Tai varful la o punga si pui compozitie in ea si apoi faci forme drepte in tava circa 9 bucati sa fie in tava nu mai multe ca se lipesc

Dupa ce sunt rumenite un pic le scoateti....si cand se racesc le taieti pe jumate si le umpleti cu crema de vanilie sau budinca
Dupa ce le umpleti de le da-ti prin ciocolata...ciocolata FINETI sau alta care doriti...o incalziti putin la microunde sa fie mai omogema si le dati cu o perie pe care o inmuiati in ciocolata sau le bagati in ciocolata cu mana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Buturuga