Fasole pastai cu carne de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 29 Apr 2014 | 3769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 borcane de fasole pastai
  • 1/2 conserva de rosii cuburi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • piper rosu/sare/ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carne de curcan:

Ceapa se toaca marunt,ardeiul kapia se taie cuburi,se pun la calit in ulei de masline.

Dupa cateva minute adaugam si pieptul de curcan taiat bucati potrivite.

Se stinge cu vinul alb si se lasa la foc mic sa scada zeama.

Se pune si fasolea pastai scursa de zeama,se pune putina apa si se lasa sa fiarba.

Adaugam si condimentele,rosiile cuburi si usturoiul taiat marunt,mutam toata compozitia intr-o tava si dam la cuptor pentru 20-30 minute.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu muraturi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole pastai cu carne de curcan 314545
retete culinare - Fasole pastai cu carne de curcan 314546
retete culinare - Fasole pastai cu carne de curcan 314547
retete culinare - Fasole pastai cu carne de curcan 314548
retete culinare - Fasole pastai cu carne de curcan 314549

COMENTARII (59)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:18

Cina perfecta!

Bya Ralu 1

01.05.2014, 22:38

tudor89 1

13.05.2014, 17:22

buna ziua .pun un mic anunt aici pentru cei care doreste curcani albi crescuti eco la ferma mea.ma puteti contacta prin mail la adresa dragonu.tudorel@yahoo.com sau prin facebook dragonutudorel sau un mesaj aici.va astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!