Fondant

de Bunica in Prajituri, 2 Feb 2010 | 15919 vizualizari

Fondant

 

I-am promis Brindusei ca-i dau reteta de fondant si vreau sa ma tin de promisiune. Nu am facut recent ca sa pun fotorafie, dar poate ii vine randul.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana apa
  • 0,500 g. zahar
  • 1/2 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondant:

Apa, zaharul si otetul se pun la fiert. Se fierb pana siropul sta bob in apa rece. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca cat suporta mana (asa cum se incearca apa la bebelusi).

Dupa ce s-a racorit se ia la frecat cu un facalet ( facalet este sulul de lemn cu care se mesteca mamaliga). Se freaca pana se leaga.

TIPS-URI

1

Se modeleaza cand este caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si visine