Frigarui de pui

de pity19 in Pui, 24 Mai 2014 | 791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • jumatate de castravete
  • jumatate de caserola salam taiat felii subtiri ( picant )
  • 4-5 felii jambon afumat felii
  • 8 ciuperci albe
  • 4 bete de fier ptr frigarui
  • 1 lingura vegeta
  • jumatate lingura sare
  • un varf lingura piper
  • chilli ( cui ii place picant )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Pieptul de pui : Taiem pieptul in doua , dupa care bucatele mici , condimentam cu vegeta , sare , piper , chilli , lasam sa stea cca 30 de minute!

Ciupercile : Curatam ciupercile de pielita , le clatim in jet de apa rece , coditele de la ciuperci eu nu le-am folosit , dar cine vrea poate! Condimentam ciupercile cu sare , piper , vegeta si lasam tot 30 de minute!

Jambon , salam , castravete : Feliile de jambon le taiem in 3 , castravetele il curatam de coaja , il clatim ,taiem rondele mici ,  salamul se poate taia sau indoi in doua!

Preparare : Luam un bat de frigarui , punem carne , ciuperci , castravete , jambon si salam , la cele 3 bete ramase procedam in ce forma dorim sau in ce ordine!

Incalzim cuptorul la 190 gr si punem frigaruii pe gratarul din cuptor , lasam cca 30-35 minute pana frigaruii sunt rumeniti frumos!

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si rosii , ardei , carnat sau altele!

2

Se pot servii cu sos de usturoi!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui de pui 321773
retete culinare - Frigarui de pui 321774
retete culinare - Frigarui de pui 321775
retete culinare - Frigarui de pui 321776
retete culinare - Frigarui de pui 321777

COMENTARII (8)

Valyvalentyna 1

25.05.2014, 18:47

imi place...bun..bun

pity19 1

25.05.2014, 20:59

multumesc!

laura_n 1

26.05.2014, 13:23

abia astept sa facem si noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55