Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100

de ionix in Porc, 24 Feb 2010 | 3803 vizualizari

 

o mancarica buna si sanatoasa... chiar daca-i porc ;) trust me :D:D

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de porc
  • Rosii cherry cat mai mici
  • 4 catei de usturoi
  • O ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri sos de soia
  • Sare, piper, busuioc, foi de dafin
  • O legatura de patrunjel
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100:

Muschiul de porc se spala bine si se taie cubulete.


Cubuletele de carne se pun intr-un vas si peste se toarna sos de soia, piper, sare, busuioc, 2-3 foi de dafin si se amesteca bine.


Legatura de patrunjel se spala bine si cu ramurile de patrunjel se acopera carnita.


vasul se pune in frigider si se lasa la marinat 24 de ore.


A doua zi pregatim legumele si betele de frigarui.





Eu am avut bete de lemn asa ca a trebuit sa le bag in apa 5 minute.




Se ia un bat si se pun legume si carnita, alternandu-le.


Se lasa la foc mediu circa 30 de minute.


Mi-au iesit 9 frigarui si le-am facut pe gratarul de aragaz si mi-au incaput cate 4.


Le-am servit alaturi de orez cu sos de soia.



Pofta buna!


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18984
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18985
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18986
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18987
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18988
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18989
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18990
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 18991
retete culinare - Frigărui din porc  marinat ~ reţeta mea nr. 100 19000

COMENTARII (15)

ionix 1

24.02.2010, 23:27

mersic... sunteti niste dulci

ela 1

25.02.2010, 01:45

felicitari

ionix 1

25.02.2010, 09:20

mersi Ela..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27