Fudulii de porc la tigaie

de Ina in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2012 | 38793 vizualizari

 

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne plac fooarte mult ! :))) Cred ca asta e si norocul nostru de le gasim si ieftine ( 7,8 lei/ kg ) : oamenii nu le agreeaza si nu le cumpara. ( dar nu stiu ei ce pierd... )

 

INGREDIENTE

  • 8 fudulii de porc
  • sare
  • condiment pentru gratar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de porc la tigaie:

Fuduliile se cresteaza si se jupoaie de camasa invelitoare ( scrot ), apoi se feliaza pe lung  si se pun intr-un vas cu otet si sare , pentru cca 30 minute. 

Se scurg bine intr-o strecuratoare si se spala in 2-3 ape reci, pentru a indeparta mirosul de otet. Presaram sare si condiment pentru gratar , apoi le frigem pe tigaia incinsa. ( La inceput se va lasa din ei multa apa, care va fi scursa de cate ori este nevoie ). Le intoarcem pe toate partile , iar cand sunt rumenite le scoatem pe o farfurie si le servim cu muraturi sau catei de usturoi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182574
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182575
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182576
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182577
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182578
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182579
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182580
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182581
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182587
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182588
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182589
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182590
retete culinare - Fudulii de porc la tigaie 182592

COMENTARII (45)

Ina 1

18.10.2012, 07:57

Simona, lasa ca am eu 4 postari, fara veterinari in batatura. Merge asa? ))))

Sim0na 1

18.10.2012, 12:46

Uite cum se compenseaza treaba..

Lavinia 1

09.12.2012, 17:44

Ce mult imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55