Fudulii de vitel

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 16896 vizualizari

 

Am tot auzit ca sunt delicioase fuduliile de vitel, asa ca m-am hotarat sa incerc. Sincer??? Nu mi s-a parut ceva deosebit, poate sunt eu mai reticienta! Sotul meu a fost foarte incantat de ele;) Hai sa va descriu reteta!

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vitel 4 bucati
  • ceapa 1 bucata
  • usturoi 5 catei
  • bere 500 ml
  • sare iodata
  • piper boabe 8 bucati
  • foi de dafin 2 bucati
  • oregano 2 g.
  • boia de ardei dulce si iute 1 g.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vitel:

Din fericire am gasit fuduliile gata curatate de pielite, asa ca doar le/am spalat, le/am crestat in doua si le/am pus in apa rece cca. 1 ora. Intre timp am facut marinada din bere, ulei, felii de ceapa, usturoi maruntit si mirodenile de mai sus. Am scos fuduliile din apa si le/am pus in marinada, unde le/am lasat cca. 2 ore la rece. Dupa ce s/a scurs timpul, am incins gratarul si am prajit fuduliile, scurse de zeama de la marinada. Am servit cu salata verde si sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MIUTA 1

19.03.2012, 12:10

Bunica 1

13.02.2013, 19:29

Sunt foarte bune!

mihaelar63 1

30.10.2014, 09:48

Ce mari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci