Fudulii de vitel

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 15707 vizualizari

 

Am tot auzit ca sunt delicioase fuduliile de vitel, asa ca m-am hotarat sa incerc. Sincer??? Nu mi s-a parut ceva deosebit, poate sunt eu mai reticienta! Sotul meu a fost foarte incantat de ele;) Hai sa va descriu reteta!

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vitel 4 bucati
  • ceapa 1 bucata
  • usturoi 5 catei
  • bere 500 ml
  • sare iodata
  • piper boabe 8 bucati
  • foi de dafin 2 bucati
  • oregano 2 g.
  • boia de ardei dulce si iute 1 g.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vitel:

Din fericire am gasit fuduliile gata curatate de pielite, asa ca doar le/am spalat, le/am crestat in doua si le/am pus in apa rece cca. 1 ora. Intre timp am facut marinada din bere, ulei, felii de ceapa, usturoi maruntit si mirodenile de mai sus. Am scos fuduliile din apa si le/am pus in marinada, unde le/am lasat cca. 2 ore la rece. Dupa ce s/a scurs timpul, am incins gratarul si am prajit fuduliile, scurse de zeama de la marinada. Am servit cu salata verde si sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MIUTA 1

19.03.2012, 12:10

Bunica 1

13.02.2013, 19:29

Sunt foarte bune!

mihaelar63 1

30.10.2014, 09:48

Ce mari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos