Ghiveci de legume

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 23 Dec 2013 | 3629 vizualizari

 

M-am inspirit de la reteta gabrielei cuisine ,foarte buna mancarica

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 dovlecel italienesc
  • 2 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • marar
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu ulei la calit.

Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc mic cateva minute.

Punem si morcovul taiat rondele.

Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.

Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada zeama.

Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul taiat feliute.

Se presara marar proaspat

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cald cu muraturi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci de legume 286311
retete culinare - Ghiveci de legume 286312
retete culinare - Ghiveci de legume 286313
retete culinare - Ghiveci de legume 286314
retete culinare - Ghiveci de legume 286315
retete culinare - Ghiveci de legume 286316

COMENTARII (18)

Rocsi 1

24.12.2013, 19:37

Gustos preparat

Bya Ralu 1

24.12.2013, 23:34

multumesc rocsi

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 23:26

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: