Gogonele murate

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 24014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • usturoi
  • marar
  • cimbru
  • hrean
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • morcovi
  • ardei iuti
  • dafin
  • zahar
  • otet
  • sare de muraturi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.

Se aseaza in borcane cu hrean,marar,cimbru,boabe de mustar.

Se pune in fiecare borcan cate un catel de usturoi,2 foi de dafin,un ardel iute,felii de hrean si morcov.

Saramura se face din 10 l de apa,10 linguri de sare,200 ml otet,150 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.

Se pune fierbinte in borcane si se lasa neacoperit pana a doua zi.

A doua zi se completeaza cu apa,se capseaza borcanele si se depoziteaza in camara.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogonele murate 128006
retete culinare - Gogonele murate 128007
retete culinare - Gogonele murate 128008
retete culinare - Gogonele murate 128009
retete culinare - Gogonele murate 128010
retete culinare - Gogonele murate 128011
retete culinare - Gogonele murate 128012

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.10.2011, 23:05

bune la iarna

MIUTA 1

07.10.2011, 23:55

Rocsi

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 13:50

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D