Inghetata cu capsuni si rubarba

de Lau in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 200 g rubarba
  • 600 g smantana
  • 10 plicuri green sugar
  • 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni si rubarba:

Spalam si curatam fructele, le taiem bucati dupa care le punem in blender si le  blenduim.

Separat in alt bol mixam smantana impreuna cu zaharul. Cand capata consistenta dorita adaugam zeama de lamaie, piureul de fructe si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Punem compozitia intr-o caserola, amestecam de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata pana se ingheata

Scoatem inghetata de la congelator cu 10 min inainte de servire.

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu capsuni si rubarba-0
Inghetata cu capsuni si rubarba-1
Inghetata cu capsuni si rubarba-2
Inghetata cu capsuni si rubarba-3

COMENTARII (15)

Catalina L

Catalina L 1

15.06.2015, 09:43

Rocsi

Rocsi 1

15.06.2015, 21:04

Lau

Lau 1

15.06.2015, 22:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!