Lasagne cu paste,ciuperci si legume

de diaconta in Lasagna, 28 Ian 2013 | 3676 vizualizari

 

Cred că merge o mâncare mai uşurică.Nouă ne-a plăcut foarte mult,ca să nu mai spun de culorile frumoase din farfurie.Super!!!!

 

INGREDIENTE

  • Foi de lasagne (cam 20 buc am folosit eu)
  • Paste spirale 150 g
  • 150 g galbiori din conserva (ciuperci)
  • Brocolli
  • Amestec mexican de legume (morcovi,mazare,ardei rosu,boabe de porumb)
  • 3 linguri smântâna
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 50 g crema branza Philadelphia
  • 200 g cascaval mozzarella
  • Sare,piper,nucsoara
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne cu paste,ciuperci si legume:

Pastele le-am fiert de jumatate.La fel si brocolli.

Ciupercile(mie imi plac foarte mult galbiorii) le-am calit cu putin unt si legumele.

La urma am adaugat si brocolli.

Peste amestecul de legume,am pus smântâna amestecata cu laptele si amidonul si crema Philadelphia.

Am condimentat foarte bine.

Am amestecat pastele cu legumele si ciupercile.

Am uns un vas ceramic cu unt si am asezat un strat de foi de lasagne.Apoi pastele cu legume,iarasi foi de lasagne.Ultimul strat sa fie de paste.

Deasupra am razuit cascavalul.

Am pus la cuptor pâna s-au rumenit si s-au patruns si foile de lasagne.

Se servesc calde.

 

RETETA IN IMAGINI

Lasagne cu paste,ciuperci si legume-0
Lasagne cu paste,ciuperci si legume-1
Lasagne cu paste,ciuperci si legume-2
Lasagne cu paste,ciuperci si legume-3
Lasagne cu paste,ciuperci si legume-4
Lasagne cu paste,ciuperci si legume-5
Lasagne cu paste,ciuperci si legume-6

COMENTARII (26)

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 16:38

ce bine arata

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:29

bun bun bun

Panacris 1

28.10.2015, 07:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04