Mancarica asortata

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 20 Iun 2013 | 6443 vizualizari

 

E sezonul legumelor,care mai de care mai gustoase si atragatoare.Asa ca m-am pus pe facut mancare si testat vasul de yena pe care l-am primit de la Iepuras-Bucataras.Piata plina de legume proaspete si autohtone,cu gust,nu din cele cauciucate aduse din afara.....

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mai maricica
  • 200 g fasole galbena lata
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 dovlecei cruzi
  • 6 cartofi mai mici
  • 3 cepe uscate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 12-13 rosioare
  • 2-3 lingurite knorr ''10 legume in bucate''
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica asortata:

Pregatim legumele,le spalam,curatam si taiem mai ''din topor'' legumele,asa sa simti ce mananci.Le amestecam cu putina sare si ulei de masline si le punem in vasul de yena,mai putin rosiile si mararul.Turnam 2-3 cani de apa si dam la cuptor pentru 1/2 de ora.Scoatem vasul,adaugam si linguritele de knorr si rosiile,bagam din nou la cuptor inca 1/2 de ora.Mai amestecam din cand in cand sa se patrunda toate legumele.Se poate servi atat calda cat si rece,simpla sau cu niste carnita langa si o salata fie de varza sau mixta,rosii,castraveti,etc.....

TIPS-URI

1

mancare sanatoasa,asta-i tipsul...zic eu...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume (varianta de primavara)