Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie

de InLumeaMea in Porc, 5 Apr 2013 | 2987 vizualizari

 

Eu și soțul meu adorăm musacaua, de aceea încerc să o fac diferită de fiecare dată când o gătesc. Iată acum o alta rețetă de musaca foarte delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocată porc
  • 2,3 cepe
  • 3 ardei roșii(sau galbeni)
  • 1 lingură bulion
  • 1 kg cartofi
  • 3 ouă
  • o conservă ciuperci
  • Sare, Piper, Delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie:

Curățăm cartofii și îi tăiem rondele. Punem într-o tigaie ulei și rumenim cartofii. Separat tocăm mărunt ceapa și un ardei și le punem la călit. După 5 minute adăugam carnea tocată și amestecăm, până își schimbă culoare, după care adaugăm o lingură de bulion. Mai lăsăm pe foc cca 20 min. Într-o alta tigaie călim ciupercile și ardeii tăiate toate mai măricel.

Carnea o punem într-o tavă, dupa care formăm un pat din legumele călite, iar apoi un alt pat de cartofi deasupra la cel de legume(ar merge chiar și două rânduri de cartofi, dacă vă plac mult). Batem bine ouăle, ca pt omletă si îi dau drumul peste tot in tavă. Presărăm cașcaval după preferințe și dăm tava la cuptor timp de aproximatix 30min.

 

POFTĂ BUNĂ!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie 216729
retete culinare - Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie 216730
retete culinare - Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie 216731
retete culinare - Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie 216732

COMENTARII (8)

Bunica 1

26.06.2013, 18:37

Wooooow! Ce gust deosebit trebuie sa aiba!

Valclaudia 1

18.08.2013, 22:16

arata tare bine!

Rocsi 1

02.10.2013, 20:52

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: