Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

de madi_marin in Porc, 31 Oct 2011 | 9468 vizualizari

 

Prânz de duminică rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 g muşchiuleţ de porc
  • 2 carnaţi afumaţi
  • 300 g ciuperci mici
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 4 căţei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor:

Muşchiul se spală, se sterge şi se taie felii.

Cârnaciorii se taie în bucaţele.

Ciupercile se curăţa.

Intr-o tavă de cuptor se pune puţin ulei. Se pun feliile de carne, bucăţelele de cârnaţi, ciupercile întregi, căţeii de usturoi feliaţi, 1 ceaşcă cu apă, sare şi piper. Se dă tava la cuptor la foc potrivit. Cand carnea e făcută se pune pasta de tomate. Se mai lasă 5 minute la cuptor.

Se serveşte cu piure de cartofi, mămăliguţă sau altă garnitură la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

03.11.2011, 20:30

daca puneai si o ceapa gata tochitura oricum e buna si arata super bine

madi_marin 1

05.11.2011, 08:53

mamaieelena......pastrez ideea pentru data viitoare.... multumesc....

onutta21 1

10.12.2011, 14:26

au doamne cat de bine arata !!!! eu care tin post ma manca undeva sa intru pe la retete (((((((((

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de piper