Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2015 | 638 vizualizari

 

V-am adus un mic-dejun sanatos si natural, cu ingrediente de la bunica din ograda.

 

INGREDIENTE

  • Omleta:
  • doua oua;
  • 50 g branza;
  • o crenguta de marar.
  • Salata:
  • o salata verde mica;
  • o ceapa verde;
  • un castravete;
  • 3 crengute de marar;
  • sare, dupa gust;
  • doua linguri otet balsamic;
  • doua linguri ulei;
  • 200 ml apa.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branza si marar servita cu salata verde:

Se incepe cu prepararea salatei.

Salata verde se spala si se taie fasii.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie rondele.

Crenguta de marar se spala si se taie marunt.

Toate ingredientele se pun intr-un castron. Se adauga sarea, otetul, uleiul si apa si se amesteca. 

Omleta:

Intr-un castron se bat ouale, apoi se rade branza si se adauga mararul spalat si taiat marunt. Se amesteca totul, dupa care se pun in tigaia unsa cu ulei si se tin la foc mediu, amestecand continuu cu o spatula de lemn.

Omleta se serveste calda alaturi de salata.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Salata verde este mai buna daca se lasa 10-20 de minute sa se inmoaie dupa ce a fost preparata (daca se serveste mai tarziu dupa ce a fost preparata).

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-0
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-1
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-2
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-3
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-4
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-5
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde-6

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

21.06.2015, 18:32

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:51

Buna omleta... si mie imi place cu marar!

Andra_Constantinescu 1

22.06.2015, 09:20

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04