Ostropel de pui

de Carmen_Ana in Pui, 10 Iul 2014 | 4219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne pui (pulpe si aripioare)
  • o ceapa alba
  • un ardei capia
  • o capatana usturoi
  • o lingura bulion
  • 3 rosii coapte pasate
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 300 ml apa
  • sare
  • piper negru
  • piper rosu
  • un praf de amidon pt ingrosare sos (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele de pui le-am taiat in doua si le-am crestat usor la suprafata,apoi impreuna cu aripioarele le-am condimentat cu sare si piper. Am adaugat o lingura de ulei in oala si pulpele de pui,am setat FRY si timpul 15minute. Cu capacul ridicat am lasat pulpele de pui sa se rumeneasca pe toate partile,cand au fost gata,le-am scos cu paleta pe o farfurie ,apoi am introdus aripioarele pe care le-am lasat sa se prajeasca pe ambele fete. Dupa ce am scos aripioarele,am adaugat restul de ulei si legumele taiate .

Am setat FRY si timpul 7-minute. Dupa ce s-au calit legumele,am adaugat carnea si apa. Am setat STEW si timpul 40 de minute . Cu 10 minute inainte de terminarea programului,am adaugat vinul,bulionul,rosiile pasate ,am dat gust cu sare si piper. In ultimul minut am adaugat usturoiul pasat. Dupa terminarea programului,am deconectat aparatul si am servit ostropelul cald. *Pentru ingrosarea sosului putem amesteca bulionul cu un praf de amidon alimentar.

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

RETETA IN IMAGINI

Ostropel de pui-0
Ostropel de pui-1
Ostropel de pui-2
Ostropel de pui-3
Ostropel de pui-4
Ostropel de pui-5
Ostropel de pui-6
Ostropel de pui-7

COMENTARII (12)

Oana

Oana 1

11.07.2014, 12:45

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

11.07.2014, 13:13

Arata minunat!

robert_badica

robert_badica 1

11.07.2014, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!