Pandispan cu visine si budinca

de Rocsi in Prajituri, 27 Iun 2010 | 4234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si budinca:

Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.

peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.

se bate bine spuma.

se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

la urma se pune faina treptat.

intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.

acestea se pun peste compozitie una langa alta.

tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.

cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.

cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.

acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.

lasam sa se racoreasca.

la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu visine si budinca-0
Pandispan cu visine si budinca-1
Pandispan cu visine si budinca-2
Pandispan cu visine si budinca-3
Pandispan cu visine si budinca-4
Pandispan cu visine si budinca-5

COMENTARII (12)

Rocsi

Rocsi 1

27.06.2010, 22:28

te astept si sper sa iti placa

ionix

ionix 1

29.06.2010, 15:55

ce momos ti-a iesit

Rocsi

Rocsi 1

29.06.2010, 17:42

multam fain draga ionix

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24