Piept de pui cu smantana si ciuperci

de MonaMimi in Pui, 17 Dec 2013 | 3434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 cepe
  • 150 ml apa
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 linguri unt (sau ulei)
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • 300 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

Tocam cubulete pieptul de pui, punem la topit 2 linguri de unt, adaugam cubuletele de carne, le rumenim frumos, apoi le scoatem intr-un vas. Punem si restul de unt, adaugam ceapa taiata solzisori si ciupercile, calim putin, apoi adaugam apa. Lasam sa fiarba la foc mic circa 15 minute, adaugam pieptul de pui, smantana, sare, piper, usturoiul si amestecam. Lasam sa dea cateva clocote, iar la final adaugam patrunjel verde tocat.

Servim cu mamaliguta sau orice alta garnitura dorim.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si ardei