Piept de pui cu sos dulce-picant

de Irina in Pui, 10 Ian 2014 | 9138 vizualizari

 

O idee pentru o masa de pranz sau de seara usoara si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • sos de soia
  • sos dulce-picant
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salata
  • rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos dulce-picant:

Pieptul de pui spalat si curatat l-am taiat in doua.

Am condimentat pieptul de pui cu busuioc uscat, sare si piper, suc de rosii, am stropit cu putin sos de soia si putin sos dulce-picant. 

Sosurile se adauga fiecare dupa gust. 

Am turnat apoi si vin alb si am mai adaugat ceva condimente (busuioc).

Am pus vasul in cuptor, cam 45 minute. 

Am asezat o bucata de pui pe un platou, l-am feliat cu grija si l-am servit alaturi de o salata de varza chinezeasca cu rosii cherry.

TIPS-URI

1

mie nu-mi place mancarea sarata, asa ca, pentru ca am stropit cu sos de soia puiul, n-a fot nevoie decat de foarte putina sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Copanele si piept de pui in sos bechamel picant