Piept de pui cu susan la cuptor

de ela in Pui, 20 Ian 2013 | 4511 vizualizari

 

un fel de snitel DELICIOS....

 

INGREDIENTE

  • 2piepturi de pui dezosat fara os
  • 75gr susan
  • 4linguri unt
  • 4linguri sos de soia
  • 2linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan la cuptor:

Semintele de susan le punem intr-o tigaie si le lasam pe foc cateva minute,pana se rumenesc,amestecand din cand in cand.Lasam sa se racoreasca apoi amestecam cu faina,sare  si piper dupa gust.

Pietul de pui il taiem bucati mai mari.

Sosul de soia il punem intr-o farfurie si trecem prin el bucatile de carne,apoi prin amestecul de susan.

Untul il punem la topit cateva clipe la microunde.

Punem bucatile de carne intr-un vas termorezistent si le stropim cu untl topit.Dam la cuptorul preincalzit pana carnea se rumeneste frumos.Stropim din cand in cand cu untul din vas.

Servim cu legume sau piure de cartofi sau orez.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu susan la cuptor-0
Piept de pui cu susan la cuptor-1
Piept de pui cu susan la cuptor-2
Piept de pui cu susan la cuptor-3
Piept de pui cu susan la cuptor-4
Piept de pui cu susan la cuptor-5
Piept de pui cu susan la cuptor-6
Piept de pui cu susan la cuptor-7
Piept de pui cu susan la cuptor-8
Piept de pui cu susan la cuptor-9
Piept de pui cu susan la cuptor-10

COMENTARII (25)

adry88 1

21.01.2013, 10:04

excelent!

Sim0na 1

21.01.2013, 11:23

Tare bune cred ca sunt.. Trebuie incercat!

mihaelar63 1

01.02.2013, 12:01

Imi place mult , cu susan si la cuptor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20