Pipote si inimi cu mazare verde

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2015 | 1076 vizualizari

 

Doua inimi si doua pipote de curcan + cate una de puisor si gata am pus de o mancarica . . Doar o pipota avea 180 gr , suficient pentru o portie .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 500 gr mazare verde congelata
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 tija telina
  • 1 tija marar uscat
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingura rasa faina alba
  • 2 linguri ulei
  • fulgi de chili
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu mazare verde:

Pipotele si inimile se spala [ daca doriti le taiati mai marunt ].

Legumele se curata si se spala .

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei .Se adauga faina si boiaua . Se amesteca 1-2 minute si se stinge cu 2 cani de apa .Sarati .

Puneti maruntaiele , morcovul si telina  taiat cubulete  la fiert 30 minute + tija de marar .

Cand sunt aproape fierte morcovii si pipota adugati mazarea verde .

Continuatifierberea inca 10 minute .

Mancarea este gata cand lichidul a scazut formand un sos .

Gustati si adugati fulgi de chili si sare daca mai este nevoie .

Serviti mancarea calda decorata  cu patrunjel verde .

 

RETETA IN IMAGINI

Pipote si inimi  cu mazare verde-0
Pipote si inimi  cu mazare verde-1
Pipote si inimi  cu mazare verde-2
Pipote si inimi  cu mazare verde-3
Pipote si inimi  cu mazare verde-4
Pipote si inimi  cu mazare verde-5
Pipote si inimi  cu mazare verde-6
Pipote si inimi  cu mazare verde-7
Pipote si inimi  cu mazare verde-8

COMENTARII (10)

simona72

simona72 1

13.02.2015, 11:07

Buna mancarica!!

mihaelar63

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:00

Cristina suntem Bucatarasi si u ducem lipsa de inspiratie

mihaelar63

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:02

Ela culorile le mai descurc eu . Pacat ca nu se poate testa cat de carnoasa este pipota de curcan

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!