Pizza

de ryta in Pizza, 24 Sep 2013 | 479 vizualizari

 

pizza pentru copilasi

 

INGREDIENTE

  • ptr aluat
  • 500 g faina
  • 300 ml apa
  • un cub drojdie
  • oregano,sare
  • ptr umplutura
  • 1 ardei gras
  • branza rasa
  • 200 g sunca de curcan taiata felii
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face aluatul si se lasa la crescut o jumatate de ora timp in care se taie ingredientele.

Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie mare care se pune in tava de la aragaz.Peste foaie se apune sunca,ardeiul taiat si peste ele se pun ouale batute amestecate cu branza rasa.

Se da la cuptor circa 15-20 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

24.09.2013, 20:10

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

24.09.2013, 21:53

ryta

ryta 1

25.09.2013, 07:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!