Pizza

de lucy2002 in Pizza, 28 Iun 2014 | 1083 vizualizari

 

Am avut comanda de pizza si inca ce comanda ... ,,Pizza cu parizer taranesc si cas " asa ca nu am avut incotro si m-am apucat de treaba . Nu am mai folosit pana acum cas la pizza dar vreau sa spun ca a iesit tare buna.

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 800g faina
  • 50 g drojdie
  • 300ml lapte
  • sare
  • oregano
  • 4 linguri de ulei

INGREDIENTE

  • parizer taranesc 400g
  • cabanos 300g
  • cas de oaie 300g
  • ciuperci 600g
  • masline 100g
  • o ceapa
  • un ardei
  • ketchup
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un bol punem faina,drojdia cu o lingurita de zahar lasam sa creasca adaugam putin oregano, laptele caldut dupa care framantam un aluat nelipicios la urma adaugam uleiul framantam si lasam sa creasca, cat creste coca ne apucam si feliem ingredientele. Impartim aluatul in doua si intindem cu sucitorul cele doua foi pe care le punem in tavile tapetate cu hartie siliconata.

Ungem foile cu ketchup si punem parizerul ,cabanosul ,ciupercile ,maslinele , ardeiul , ceapa toate taiate feliute iar la urma adaugam casul dat pe razatoarea mica. Dam tavile la cuptorul preincalzit iar cand este gata servim cu ketchup.

Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 329207
retete culinare - Pizza 329208
retete culinare - Pizza 329209
retete culinare - Pizza 329211
retete culinare - Pizza 329213
retete culinare - Pizza 329214
retete culinare - Pizza 329215
retete culinare - Pizza 329217
retete culinare - Pizza 329218
retete culinare - Pizza 329219

COMENTARII (21)

lucy2002 1

29.06.2014, 10:12

Mirela

Rocsi 1

29.06.2014, 11:04

lucy2002 1

30.06.2014, 00:12

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D