Pizza quatro formaggi

de MotanLaOale in Pizza, 26 Sep 2013 | 4867 vizualizari

 

Trebuie sa intram in joc ca asa este frumos! Pizza motaneasca mai incolo, acum cele clasice.! :))) Desi pizza originala nu are decat branza, nu am rezistat si am pus si putin salam uscat! :))))

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (1/2 foaie)
  • 200g cascaval Delaco
  • 100g cascaval Delaco afumat
  • 100g branza de burduf
  • 100g telemea putin sarata
  • 50g salam crud uscat
  • khetchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quatro formaggi:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava.

Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata.

Se presara oregano si piper.

Salamul se feliaza subtire si se pune in tava.

Se rade un strat subtire de cascaval pe toata suprafata.

Se imparte din ochi tava in patru si in fiecare parte se pune cate un fel de branza sau cascaval, rase sau sfaramate.

Deasupra se mai rade un strat de cascaval.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Este gata cand se rumeneste frumos.

Se consuma cu ketchup UNIVER si o bere rece!

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Salamul crud uscat este optional. Pizaa originala are doar branza si cascaval.

RETETA IN IMAGINI

Pizza quatro formaggi-0
Pizza quatro formaggi-1
Pizza quatro formaggi-2
Pizza quatro formaggi-3
Pizza quatro formaggi-4
Pizza quatro formaggi-5
Pizza quatro formaggi-6
Pizza quatro formaggi-7
Pizza quatro formaggi-8
Pizza quatro formaggi-9
Pizza quatro formaggi-10
Pizza quatro formaggi-11
Pizza quatro formaggi-12
Pizza quatro formaggi-13
Pizza quatro formaggi-14
Pizza quatro formaggi-15
Pizza quatro formaggi-16
Pizza quatro formaggi-17
Pizza quatro formaggi-18
Pizza quatro formaggi-19
Pizza quatro formaggi-20

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

26.09.2013, 23:13

Panacris 1

27.09.2013, 08:19

MotanLaOale 1

27.09.2013, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41