Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 29 Apr 2011 | 3211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cani faina
  • 2cani zahar
  • 6oua
  • 150ml.ulei
  • 1praf de copt
  • 1lingurita rasa de scortisoara
  • coaja de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1borcan cu gem de preferinta de caise
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Se amesteca bine ouale cu zahar,scortisoara,putina sare,coaja de lamaie,pana-si dubleaza volumul apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt;se toarna compozitia in tava cu hartie de copt si se tine 45min;dupa ce s-a copt si racit,se taie in doua pe orizontala,se pune gemul intre foi,se taie si se pudreaza cu zahar.

 

COMENTARII (11)

ianculubita

ianculubita 1

03.05.2011, 20:02

Aoleu,scuzati-ma,este greseala mea ca nu verific ce scriu;toate ingredientele se amesteca inclusiv uleiul pe care l-am uitat,doar faina cu praful de copt la urma;multumesc de atentie;

eleny2010

eleny2010 1

10.05.2011, 16:20

presupun k ave-ti si nepoteii. Est a 2 a prajitura care imi atrage atentia ... ptr ca am si eu o fetita si vreau sa ii dau ceva bun si sanatos.

adry88

adry88 1

14.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!