Prajitura cu mere si visine

de Michelle in Prajituri, 18 Noi 2009 | 4737 vizualizari

 

sotul meu e inebunit dupa ea..

 

INGREDIENTE

5 oua,5 lg zahar,5 lg ulei,un praf de copt,1 kg mere,un plic de budinca de vanilie,scortisoara,un praf de sare,10 lg faina,visine din dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si visine:

Merele le curatim,razuim si le punem la foc impreuna cu plicul de budinca si scortisoara si daac e nevoie zahar dupa gust,cand se omogenizeaza se ia de pe foc si se lasa la racit.

Separam oualele,galbenusurile,zaharul si uleiul se amesteca,batem spuma albusurile si apoi turnam compozitia din galbenusuri peste ele,adaugam si faina cu praful copt.

jumatate din compozitie turnam in tava tapetata,apoi adugam merele si peste ele cealalta jumatate din compozitie.

apoi adaugam visine din dulceata,bagam la cuptor cca 35 min la 180 grade.

e super racoroasa si delicioasa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10749
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10750
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10751
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10752
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10753
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10754
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10755
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10756
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10757
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10758
retete culinare - Prajitura cu mere si visine 10759

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

18.11.2009, 11:40

vreau si eu

liana_geicu 1

18.11.2009, 12:22

si euuu!

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:29

super...imi place reteta ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: