Prajitura tip Televizor

de Michelle in Prajituri, 31 Ian 2010 | 11931 vizualizari

 

am vrut ceva dulce..dar fara ou...asa ca m-am pus pe inventat!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 3 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 375 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 1,5 praf de copt
  • cateva capsuni
  • biscuiti petit beurre 250 gr
  • crema
  • un plic praf de pudinca
  • 400 ml apa
  • 3 lg zahar
  • 300 ml frisca Hulala
  • sirop
  • o cana apa
  • esenta rom
  • 3 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura tip Televizor:

faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min

Se lasa la racit se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece..
Asamblare

un strat de biscuiti,un strat crema,blatul insiropat,crema,biscuiti,crema si apoi razuim un pic de ciocolata

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura tip Televizor-0
Prajitura tip Televizor-1
Prajitura tip Televizor-2
Prajitura tip Televizor-3
Prajitura tip Televizor-4
Prajitura tip Televizor-5
Prajitura tip Televizor-6
Prajitura tip Televizor-7
Prajitura tip Televizor-8
Prajitura tip Televizor-9
Prajitura tip Televizor-10
Prajitura tip Televizor-11
Prajitura tip Televizor-12

COMENTARII (11)

simonicutza

simonicutza 1

11.02.2013, 20:07

super voi increca si eu sa-mi fac

leannal

leannal 1

01.10.2013, 21:17

Nu trebuie oua la blat?

babi5

babi5 1

02.10.2013, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!