Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

de Mitinita in Pui, 6 Oct 2014 | 7287 vizualizari

 

O reteta inspirata din bucataria asiatica, se prepara rapid, iar ingredientele sunt acum accesibile.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui superioare
  • 2 linguri de sos de soia dark
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita usturoi pudra sau granulat
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi:

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa pe prosoape de bucatarie absorbante. Dupa ce s-au uscat, le taiem in bucati de marime egala.

Intr-un bol, punem sosul de soia, ghimbirul, usturoiul pudra si zaharul si amestecam pana acesta din urma se topeste. Adaugam bucatile de pui si lasam deoparte cel putin 30 de minute. De obicei, eu le marinez cam 2 ore, in frigider.

Se prajesc in baie de ulei si se servesc cu orez la aburi, cu legume prajite sau ca atare.

Daca indragiti bucataria asiatica, neaparat sa incercati si voi Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Adobo