Pui dulce cu alune si taitei chinezesti

de papabundetot in Pui, 24 Iul 2013 | 2104 vizualizari

 

O mancare rapida si usoara as spune pentru o cina,gatita rapid careia i-am imbogatit aroma cu diverse condimente astfel incat sa fac un preparat delicios dar simplu in acelasi timp. Mereu in criza de timp pentru masa de seara cateodata ma si mir de unde imi mai vin idei ,mereu gasesc alte combinatii dar sunt fericita sa vad ca se mananca si mai mult sunt si apreciate de persoana draga mie pentru care gatesc. :)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • taitei chinezesti cu ou
  • sos soia,
  • crema de otet balsamic
  • alune de padure zdrobite
  • susan,
  • curry,
  • boia,
  • fulgi de ardei iute
  • miere poliflora,
  • ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui dulce cu alune si taitei chinezesti:

Am taiat fasii pulpele de pui si apoi le-am marinat in sos de soia,curry,fulgi de ardei iute,crema de otet balsamic. Usturoiul l-am taiat foarte marunt,morcovii i-am taiat bastonase si le-am calit 2-3 minute in ulei de susan,apoi le-am scos si le-am lasat deoparte. In wok am pus pulpele,tot in ulei de susan si le-am lasat la foc iute pana s-au gatit,am adaugat apoi miere ,susan si alune,am amestecat putin pana puliul s-a caramelizat si gata.

Taiteii i-am fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj,in cazul de fata 4 minute,apoi i-am amestecat cu morcovul si usturoiul calite mai devreme.Am servit impreuna cu puiul dulce caramelizat.

Cam asta a fost cina noastra,desi simpla a fost extrem de gustoasa.

Pofta mare!

 

COMENTARII (18)

CookieMonster

CookieMonster 1

24.07.2013, 13:00

tare bun

Anett

Anett 1

24.07.2013, 14:06

hmmm super!

FlaviaD

FlaviaD 1

24.07.2013, 14:28

Buun de toot

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!